Change.org

Històries per a canviar la història

Tres dels quatre candidats a les eleccions generals del 20 de desembre de 2015 es van comprometre a promulgar lleis que acabessin amb la discriminació de diferents col·lectius de la nostra societat o amb injustícies de diversa índole com l'IVA Cultural, la conciliació laboral i familiar, la falta de reconeixement als cuidadors de malalts d'Alzheimer i els elevats preus dels aliments per a celíacs. No ho van fer per art de màgia. El compromís polític el va precedir un treball social ingent de plataformes d'afectats vertebrades a través de Change.org i la seva iniciativa “Canviant la Història”.

A Bakery Group vam col·laborar amb aquesta organització treballant un branded content emotiu de quatre històries reals que representaven cadascuna de les problemàtiques que van arribar a la taula dels polítics. Ens vam encarregar d'escriure el guió i de realitzar la posterior producció audiovisual per reflectir la situació de cada protagonista. Així va néixer “Històries per a canviar la història”, un contingut de màrqueting social amb el valor afegit que això porta implícit.

A més, els resultats van ser del tot satisfactoris; 360.000 views de les peces audiovisuals a YouTube i més de 15 milions d'impressions a Twitter.

La força d'un impacte social positiu!