Ciao Pirla!

Qui té un somni té un tresor

Oscar d’Aniello, vocalista de Delafé, tenia una promesa per complir: recórrer al voltant de 1.400 km en bicicleta per tornar les cendres del seu pare, que va morir durant la creació del seu quart àlbum, a Desio (Itàlia).

Durant els 1369 km, vam acompanyar l’Oscar en la seva particular aventura pels Pirineus i els Alps, on va tenir l’oportunitat de creuar-se amb tres dels millors ciclistes del món: Alejandro Valverde, José Antonio Hermida i Joaquim “Purito” Rodríguez.

Vam realitzar un acte de presentació del documental a la Sala Apolo, on vam convidar a tots els implicats, artistes i premsa. I tots els beneficis del projecte es van destinar a Pallapupas, una ONG molt vinculada a la trajectòria professional de l’Oscar i que, a més, va acompanyar al seu pare durant la seva estança a l’hospital.

Un documental de Bakery Group amb la col·laboració de Puma i Seat, que explica una bonica història de superació, d’amor a la família i a la música i, sobretot, valentia per complir els somnis que un es proposa.